Phân tích sâu sắc video

Link YouTube không chính xác
Video không tồn tại
Ep 5 Rize, Wilayah Turki Lagi Cantik dari Switzerland
RARE TV
RARE TV 221N theo dõi 404 Videos 23.63TR lượt xem 2022-01-21 Được phátDữ liệu cập nhật ngày 2022-04-18
Tổng số lượt xem91.7N
Thích tỷ lệ 2.41%
Số lần bình luận490
Tỷ lệ lượt xem 41.5%
Tốt
Ứớc tính giá trị video 36.69TR - 46.72TR
Tỷ lệ tương tác 7.75%
Thẻ gắn
rize turki rize turkiye wilayah wilayah paling cantik daerah tercantik black sea region turkey black sea region laut hitam turki travel ke turki 2022 travel to turkey rare tv turkey turkey travelogue 2022 rare tv beautiful destinations turkey top destinations in turkey turkiye 2022 istana lama istana kuno tempat menarik di turki firtina deresi turkey tourism water rafting new norm travel rize turkey outdoor activities water rafting turkey zilkale
Giới thiệu
First time kami datang ke Rize, Turki ni, terus jatuh cinta pandang pertama! Mana taknya, wilayah Rize, Turki seriously boleh kalahkan kecantikan Swiss! Kawasan yang less develope macam ni sangat best untuk kita teroka. Paling best sekali, dekat Turki ni mudah nak dapat makanan halal dan mudah solat kan!

Episod 1: Ada Chef Dalam Business Class Turkish Airlines
https://youtu.be/KAiNjGegQ9M

Episode 2: Kenapa Orang Turkey tak mahu kecantikan Trabzon diketahui pelancong?
https://youtu.be/bIv7HS03Wcs

Ep 3 Bermalam di Rumah Gantung 5 Star Tepi Laut Hitam Turki!
https://youtu.be/SQ99TPsl_0Q

Ep 4 Tanah Runtuh sedalam 1000 Meter hasilkan Kampung Tercantik Turki ni!https://youtu.be/hHTHMoOddTY

=================

Nak dapatkan Susu yang sama macam kami minum, kami ambil dari sini :
https://www.tdchb.com/produks/colever/
Atau boleh hubungi (011 5788 2706)

Beannie kami yang cantik tu, kami dapatkan di sini :
https://www.instagram.com/arcticfoxmy/ atau korang boleh beli di sini
https://fjallravensea.com/products/

============================

Timestamp

Nak travel dengan kami ? Hubungi team kami di sini :
http://www.wasap.my/60176288584

Lihat trip kami di sini : www.rarecation.com

Subscribe dan ikuti channel ini untuk kami kongsikan lebih banyak pengalaman travel kami dan team Rarecation di sini.
.
Jom follow Telegram RARETV Fan Club di sini
https://t.me/inibarurare
Mở