Phân tích sâu sắc video

Link YouTube không chính xác
Video không tồn tại
A megtorpant idő - 69. rész | LEGO Ninjago | Teljes részek
LEGO
LEGO 13TR theo dõi 25068 Videos 15.87TỶ lượt xem 2021-03-26 Được phátDữ liệu cập nhật ngày --
Tổng số lượt xem24.59N
Thích tỷ lệ 96.4%
Số lần bình luận0
Tỷ lệ lượt xem 0.2%
Kém
Ứớc tính giá trị video 11.19TR - 12.96TR
Tỷ lệ tương tác 2.7%
Thẻ gắn
LEGO LEGO Ninjago Ninjago Lloyd Cole Kai Zane Jay Pythor Mistrz Wu Nya LEGO Ninjago készletek nindzsa Spinjitzu Spinjitzu mesterei Spinjitzu monostora nindzsa kihívás nindzsa csata nindzsa történetek teljes film teljes mese lego ninjago magyarul legó ninjago magyarul lego ninjago magyarul teljes film lego ninjago teljes mese magyarul 5 évad 6 évad 7 évad 8 évad
Giới thiệu
Nézz meg még több epizódot 👉 https://youtube.com/playlist?list=PLRNbTEZ7dhL1xAxMzL4WRyhX-7FUI_Q8N

Miközben a nindzsák a Szörny Vidámparkban harcolnak, Jay mindent megtesz, hogy megvédje családja otthonát a Karmazsin harcosok támadásától. Azonban Emerald időszablyájának segítségével képesek lelassítani az időt. Hőseink egy sivatagi üldözésbe csöppennek, és igyekeznek, hogy még a kígyók előtt megszerezzék az időszablyát.

7. évad – NINJAGO: Az idő markában
Krux és Acronix, az elemi erők mesterei – akiket Wu mester és Garmadon fosztott meg hatalmuktól – most visszatértek. A nindzsák megpróbálják visszaszerezni az időszablyát, mielőtt szembenéznek új ellenségeikkel. Kai és Nya megtudják az igazságot elvesztett szüleikről, a mesterkiképzésben részesülő Lloyd pedig megpróbálja betölteni a megsebzett Wu mester helyét. Eközben Szamuráj X is épp időben érkezik. A nindzsáknak minden segítségre szükségük lesz, mielőtt az időikrek visszatérnek a múltba, hogy kitöröljék Ninjago történetét.
Mở
Nhóm NoxInfluence

Bất cứ có thắc mắc hoặc ý kiến gì, bạn đều có thể liên lạc Noxinfluencer tại đây. Chúng tôi sẽ sớm phản hồi cho bạn.

Đặt câu hỏi qua facebook (đề nghị)